Jdi na obsah Jdi na menu
 

Něco víc o shamballe 1024

24. 4. 2011

Shamballa 1024

Tím, jak se na Zemi postupně zvyšují vibrace, jsou lidem přístupnější stále účinnější energetické systémy, které jsou vhodné pro aktuální vývoj. Shamballa 1024 je jedním z těchto systémů. Jedná se o transformační a léčivou vesmírnou energii podporující náš růst.

Léčení se Shamballou je oproti Reiki mnohem jednodušší a kratší- symboly jsou telepaticky přenášeny přímo do aury léčeného. Léčivých symbolů je příliš mnoho na to, abychom si je všechny pamatovali. Výběr symbolů je při léčení ponechán na Vyšším Já a Mistrech Shambally - vždy je předáno právě to, co je potřeba. Pomocí těchto symbolů je nastartováno léčení, které může probíhat několik dnů až týdnů. Čas potřebný k vyřešení konkrétního problému se odvíjí od celkového stavu klienta.

Při léčení se Shamballou se používají pouze čtyři pozice rukou na hlavě + jedna pozice na ramenou - energie je inteligentní a sama si najde místo, které má harmonizovat a léčit. Shamballa 1024 zvyšuje naše vibrace a tím připravuje naše tělo na zbavení se nemocí všech typů. Léčí se bolavá místa na fyzické i psychické úrovni. Škodliviny odcházejí z těla podle Heringových zákonů: zevnitř ven a shora dolů, příznaky nemocí se projevují v opačném pořadí, než se objevily. Tyto změny nám umožňují žít své životy ve štěstí, zdraví a lásce.

Stejně jako Reiki i Shamballa neslouží jen k léčení těla, ale i k duchovnímu růstu. Proto se dá říct, že Shamballa je komplexnější nástupcem Reiki. Z toho také vyplývá, že je vhodné (ale ne nezbytné), aby každý, kdo má zájem o zasvěcení do Shabally, měl již alespoň Usuiho Reiki II. Hlavním důvodem je to, že Shamballa je silnější energie než Reiki, proto je její působení silnější. Jestli jste vhodni adepti na zasvěcení do Shambally si mistr ověřuje pomocí kyvadla.

 

Shamballa se skládá z několika energií

  • Universální životní energie (Reiki)
  • Energie Mahatma (já jsem přítomnost)
  • Energie světla (bytosti, které nás podporují v naší spirituální evoluci)

 

Působení shambally

  • způsobuje velice rychlé překódování DNA (uzdravuje)
  • pomáhá aktivovat DNA, odstranit energetické implantáty
  • vyvažuje staré čakrové body
  • aktivuje nové čakrové body
  • může dojít k rozvoji telepatie, zostření smyslů a podobně
  • podporuje duchovní vývoj