Jdi na obsah Jdi na menu
 

Vaše reakce

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Reiki

(Pavlína, 10. 4. 2011 16:29)

Včera jsem si dopřála "ležení" a dobytí energie u Týnky. Trápí mne chronická bolest, kterou reiky nevyhnalo úplně, bohužel,....ale oproti jiným dnům je minimální, což považuji za velký úspěch.
Za mne velké díky a ráda zas využiji tvých služeb...


Veřejné poděkování

(Elatka, 9. 4. 2011 20:35)

Ráda bych případným zájemcům o služby Týnky napsala vlastní zkušenost. Známe se delší dobu pouze internetově, ale velice si rozumíme a v lecčem si vycházíme vstříc. Stejně jako ona, mám i já zasvěcení do reiki druhého stupně a v případě potřeby si vzájemně dálkově posíláme reiki. Mám zkušenost s "příjmem" reiki energie od více lidí. Dálkové reiki od Týnky působí rychle. Vím přesně, v kterou dobu reiki posílá, jelikož daný problém, na který posílá, záhadně odezní během velice krátké doby ( reiki mi posílala na bolest hlavy, migrény, menstruační bolesti, křeče, i obyčejnou vyčerpanost, párkrát i do minulosti a problém se skutečně znatelně zmírnil během extremně krátké doby).

Z mé strany je v ohledu reiki léčení od této andělské bytosti absolutní doporučení. Málo co doporučím, ale tady jsem naprosto spokojená, takže s čistým srdcem a svědomím doporučuji.

A hodně úspěchů a moc pozitivních komentářů a reakcí přeju Týnce. :*

Elena